Ossi-portaali 1v!

Ossi – Osaaminen esiin -hankkeen aikana luotu koulutus- ja tapahtumaportaali Ossi-Portaali (alipi.fi/ossi) on saavuttanut helmikuussa 2018 kunnioitettavan yhden vuoden iän.

Portaali on merkittävä askel maahanmuuttajien parissa toimivien yhteistyön tiivistämiseksi ja maahanmuuttajien paremmaksi tavoittamiseksi.  Portaalin päivitys tapahtuu jokaisen mukaan lähteneen organisaation omasta toimesta ja portaaliin voidaan kerätä kaikki omaehtoiset kurssit ja tapahtumat, joita Päijät-Hämeen alueella maahanmuuttajille on tarjolla. Portaalia päivittää tällä hetkellä 40 henkilöä 26 eri organisaatiosta tai hankkeesta. Mukana on tahoja Lahdesta, Heinolasta ja Orimattilasta. Päivittäjäkunnan laajetessa myös käyttäjämäärät nousevat, kun yhä useampi taho markkinoi sivustoa asiakkailleen.

Sivusto sijaitsee Lahden kaupungin palvelimella ja toisena pääkäyttäjänä on Alipissa toimiva Jenni Korjus. Toinen pääkäyttäjä on Ossi2 – Osaajat töihin -hankkeesta Mari Lampinen.  Portaali ei siis kuitenkaan ole enää hanketoiminnan varassa vaan se on Lahden kaupungin hallinnassa. Portaali on jo hienosti vakiintunut osaksi alueen koulutus- ja tapahtumamarkkinointia. Toivotaan Ossi-Portaalille onnea myös tuleville vuosilleen!