Työnantajille ja työpaikkaohjaajille

REKRYTOINTI

Eri hankkeissa tuodut materiaalit, joista saadaan käyttännöllistä tukea maahanmuuttaneiden rekrytointiin sekä vinkkejä rekrytointi-aiheesta.

Tästä on linkkejä sivustoille, joista yritykset voi saada tukea eri rekrytointitilanteissa, kuten palkkatuki, työkokeilu, oppisopimus tai kansainvälinen rekrytointi.

Esteettömyyden huomioiminen rekrytoinnissa voi auttaa uusien tekijöiden ja osaajien löytymisessä.

TYÖPAIKALLA

Luettavaa ja ladattavaa materiaalia työhön perehdytyksesta ja ohjausta työpaikalla. Mukana on oppaita sekä mallia onnistuneen perehdytykseen.

Vinkkejä ja materiaalia monikulttuurisen yhteisön johtaamiseen sekä monimuotoisuuden, osallisuuden ja tasa-arvon pitämiseen työpaikalla.

VIDEOT JA PODCASTIT

Eri yritysten kokemuksia maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden työllistymisestä.

Kansainvälisten osaajien työllistämistä tukevat koulutustallenteet (tuotettu Kaakon kokka -hankkeessa).

Videosarja pyrkii lisäämään ymmärrystä monikulttuurisuuden haasteista ja mahdollisuuksista maahan muuttaneiden työllistämisen ja työllistymisen kysymyksistä.

Kolme asiantuntijaa avaa näkökulmiaan monikulttuurisuuteen liittyvistä asioista.

Videot ja TE-live lähetykset työelämän monimuotoisuudesta (tuotettu Työelämän monimuotoisuudella tuloksiin -hankkeessa).

KOULUTUKSET

Työpaikkaohjaajille ja työpaikkojen rekrytoijille tarkoitettu verkkovalmennus tarjoaa tietoa maahanmuuttajien perehdyttämisestä ja ohjaamisesta työpaikoilla helposti, ajasta ja paikasta riippumattomasti.

Osiota päivitetään. Linkistä löytyy esimerkkejä aiemmin tuotemista koulutuksista.

Sivustopalaute